Δωρεά των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Δωρεά των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δωρεά των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δωρεά των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δωρεά των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δωρεά των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα - Λιναρδάτου στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου που αγκάλιασαν την δράση μας και προσέφεραν, από τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικού Φιλανθρωπικού Bazaar, ένα φορείο τύπου basket και ένα Twin back board για τις δράσεις μας, τα οποία η σχολική οικογένεια παρέδωσε στην ΕΠ.ΟΜ..Ε.Α.  δια των Προέδρων των τμημάτων Γυμνασίου & Λυκείου.

Για τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου η εκπαίδευση δεν τελειώνει ούτε αρχίζει µόνο στην τάξη. Σε κάθε περίσταση της ζωής κρύβεται και µια ευκαιρία για µάθηση. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε δράσεις  κοινωνικής προσφοράς, με στόχο να κάνουν κάθε παιδί ενεργό πολίτη, που νοιάζεται για τον συνάνθρωπο και για την κοινότητα στην οποία ζει.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν για εμάς μεγάλη τιμή και ενθάρρυνση να συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη τον λόγο ύπαρξής μας.  «Την προσφορά προς τον ανήμπορο συνάνθρωπο…»

Ιστοσελίδα: https://www.avgouleaschool.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');